Tanjug
Aleksandar Vučić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da se razmatra uvođenje kontramera Prištini zbog otežanog snabdevanja životnim namirnicama na KiM, a biće objavljene, kaže, nakon razgovora sa predstavnicima srpskog naroda sa KiM.

Vučić je na pitanje da li se razmišlja o kontramerama koje su ranije bile najavljene, rekao da se razmišlja o tome svakoga dana, ali da je preče bilo da se najpre obezbedi roba za Srbe sa severa KiM.

– Za nas je od presudnog značaja bilo da obezbedimo više robe u prodavnicama i nadam se da ste mogli da vidite juče i prekjuče više robe nego prethodnih dana. Znači, negde je nešto ”s neba došlo” – naveo je Vučić.

Dodaje da ne želi da stiče političke poene tako što će Srbija žestoko rečima nekog da napada, a time bi se, istovremeno, smanjila šansa za opstanak Srba na KiM.

– Moja je briga narod na KiM – naglasio je predsednik.

7 COMMENTS

  1. Контрамере!? Добро смо се сетили. О чему се ради? Вучић иде у Приштину да пита Шиптаааре шта се десило са Титовим братством – јединством?
    Да се Дражин барјак вије…

  2. Ma da se ne zavaravamo Vučiću:mi njima ništa ne možemo.Oni ne misle svojom glavom niti rade ono što bi mogli smisliti:aMerika za njih radi i misli.Nema tu nikakvih kontra mera.Ili što rekao g.-din Kniht da ih upita za bratstvo jedinstvo u kojem oni nisu nikad ni učestvovali ali su zato zajam za Kosovo primali pa nam ga sad vraćaju s kamatom.E Srbi!Bili smo naivni i nažalost i posle svega opet ostali naivni.

  3. Mnogi Srbi su za vreme laznog bratstva i jedinstva negirali i sebe i Srpstvo, a sad kukaju. Svoje sunarodnike, koji to nisu cinili, prezirali i otkucavali UDBI. Umesto da rade subotom i zarade koju crkavicu, bilo im je vaznije da se sastaju sa dousnicima i prepricavaju koji Srbi – Cetnici citaju zabranjene novine i knjige. Ko je gde sta rekao protiv vladajucih u “Jugi”. Da li ne vidite da su danas svi na kormilu deca crvene generacije? I od tih ocekujete spas zemlje? Blago vama.

  4. A. Vucicu, prodje Djurdjevdan, a i Vidovdan, a ti jos uvek razmisljas o kontramerama. Kome ti prodajes maglu? Pozdravio te tvoj veliki prijatelj Borisov.

  5. Ma nema ništa od kontramere.
    Prvo su trebale biti nakon Pariza, a sad nakon njegove posete na KiM.

    Samo se odlažu.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here