Tanjug

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić imao je danas u Njujorku odvojene susrete sa zamenikom pomoćnika državnog sekretara SAD Metjuom Palmerom i izvršnim potpredsednikom Atlantskog saveta Dejmonom Vilsonom.

– Dug, ozbiljan i odgovoran razgovor sa zamenikom pomoćnika državnog sekretara SAD Metjuom Palmerom o odnosima između Beograda i Prištine, kao i sveukupnim srpsko-američkim odnosima – napisao je Vučić na Instagram nalogu “BudućnostSrbijeav” uz fotografiju sa sastanka.

Kosovo je bilo dominantna tema razgovora sa Vilsonom.

– Zaštita interesa srpskog naroda na Kosovu i Metohiji i očuvanje vitalnih nacionalnih i državnih interesa Srbije bile su suština mog zalaganja u razgovoru sa g-dinom Vilsonom – naveo je Vučić na Instragram nalogu.

Vučić je juče razgovarao sa američkim državnim sekretarom Majkom Pompeom.

3 COMMENTS

    • Pa nije mi jano zašto se obraća onima koji nemaju sluha da čuju i neće da čuju je Kosovo naše.Treba se obratiti Rusima:oni znaju o čemu mi pričamo.gde mogu varvari iz aMerike razumeti šta je nekom sveto i nedodirljivo.Koje su to nebuloze obraćati se onima koji su okupirali deo naše teritorije.

  1. ne bi bilo pametno posto rusia nema nista sa kosovom nit nije imala nikada za Kosovo skupe bombe platio je Amerika a ona je sad za neki 100 godina boss u to drzavu

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here