EPA/Andrej Čukić
Aleksandar Vučić

Da li mislite da je neko od Srba hteo da sklonimo barikade? Molio sam ih, znajući da su za sve što govore u pravu, ali ja moram da se borim da sačuvam njihove živote. Neću da oni izgube. Znam da je borba duga. To nije sprint, već maraton. Potrebni su nam živi ljudi da bismo pobedili u trci, rekao je večeras predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Smatra i da je izgubio deo popularnosti kada je ubedio Srbe da uklone barikade, ali da je to uradio kako bi sačuvao mir i ljudske živote.

– Naše je da pokušamo da umirimo odnose i pokušamo ih napraviti boljim, važno je da to radimo i sa Bošnjacima i sa Albancima – poručio je Vučić.

Komentarišući to što Aljbin Kurti ponavlja izjave da je Kosovo na granici slobodnog sveta sa Rusijom, Vučić je rekao da oni sada napadaju Srbiju kroz personalizaciju, odnosno nazivajući njega samog Putinovim slugom, koji za račun predsednika Rusije namerava da napadne zemlje na Balkanu…

2 COMMENTS

  1. Ti nisi molio nishta oni sami su morali da sklone barikade videqemo kako qesh da i molish albance kad qe da i zatvaraju zloqince.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here