Tanjug/AP
Aleksandar Vučić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da nepristojno skandiranje koje dolazi od navijača Partizana, ima veze sa kriminalom i optužnicama protiv nekih ljudi.

Gostujući na TV Pink, Vučić je rekao da je prvo mislio da to ima veze sa sportskim rezutatima i većim uspehom Crvene zvezde i činjenicom da nikada nije krio da navija za Crvenu zvezdu.

– Niko u Evopi ne krije za koga navija. Tajani navija za Juventus, Meloni za Romu i niko nema problem sa tim – rekao je Vučić.

On je naveo da FK i KK Partizan za porez duguju 26 miliona evra, a FK i KK Crvena zvezda nešto manje od tri miliona.

Naglasio je da je FK Vojvodina možda najzdraviji klub po tom pitanju, kao i FK Čukarički.

Što se tiče uvreda koje je na njegov račun izrekao predsednik pokreta SRCE Zdravko Ponoš, Vučić je konstatovao da je od njega na predsedničkim izborima dobio 1,5 miliona glasova više u prvom krugu predsedničkih izbora.

– Niko ga nije napadao, govorio da je državljanin Hrvatske. Možete da imate dvojno državljanstvo, ali normalno je da budete državljanin samo država čiji predsednik želite da budete. A pobedili smo na izborima na najčistiji mogući način – poručio je Vučić.

Kako je rekao, na opozicionim medijima, koji bi trebalo da budu građanske orijentacije, najviše prostora imaju oni koji viču da je on izdajnik.

Njihov cilj je, tvrdi Vučić, da SNS, sa 45, 46 odsto, spuste na 30 odsto glasova da bi morali da prave koalicije.

– Ljudi neće da glasaju za Ponoša, pa puštaju desničare da bi nam uzeli glasove i da bi mogli da nas ucenjuju. Time bi Srbija izgubila samostalnost. Mogu da vam saopštim da smo uspeli da značajno spustimo desne ekstremiste, čija je jedina politika “Vučić izdajnik” – poručio je Vučić.

1 COMMENT

  1. Pa kriminal je ova dva debila iz PA sto ne placaju…Kako i zasto ta dvojica nisu u ZATVORU. Ko i zasto ih ne sprovede u zatvor. Nisu navijaci BAS toliko tupavi. E posto ih branis…i NEKA te prozivaju…

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here