Tanjug
Aleksandar Vučić

Vlada Srbije će u ponedeljak doneti odluku da značajnom, velikom sumom novca pomogne Albaniju, nakon razornog zemljotresa koji je nedavno pogodio tu zemlju, izjavio je danas u Tirani predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

„Verujem da ćemo biti jedan od tri ili četiri najveća bilateralna donatora za postradale u Draču, Tumanu i drugim mestima u Albaniji“, rekao je Vučić na konferenciji za novinare u Tirani, nakon sastanka sa premijerima Albanije i Severne Makedonije i predsednikom Crne Gore.

Vučić je ponovo izrazio saučešće svim porodicama nastradalih u zemljotresu koji je pogodio Albaniju, navodeći da je Srbija pomogla onoliko malo koliko je mogla, slanjem jedinica Sektora za vanredne situacije.„Iskreno smo saosećali sa albanskim narodom i mislim da je većina ljudi u vašoj zemlji to mogla da oseti“, rekao je Vučić.

10 COMMENTS

  1. Narucuje se jelo pice i pesme kao u kafani, a placa iz tudjeg novcanika, tudjim parama ! Humanitarno, nema sta. Da li je to verifikovano u Narpdnoj Skupstini Srbije ?

  2. Bože pomozi!Bože pomozi!Zar je ovo dobro interpretirano?Nemoguće.Mora da je greška.

  3. I oni su 40 godina imali napaljenog vladara kao mi danas zato su tu gde jesu posle vucica izgledacemo kao Albanija.

  4. samo da upitam ovog srbskog predsednika ima li pametnijeg ulaganja srbskog novca u srbiji i sbskoj familiji umest u albaniju
    imali su zemljotres zao mi je ali neka ser potrude sami da nesto urade za sebe
    tako da vide koliko boli rasturanje tude drzave i koliko pati narod koji bezi pred njihovim zulumom
    u stvari mislim da je taj predsednik ima pomrsen razum

  5. Vucicu znamo i vidimo koju politiku vodis slazem se sa tzobom jedino se plasim da Albanci i Koisovari nisu toliko naivni pa da u toj igri umesto da novac ulozis u svoju zemlju i narod poklonis albancima a za uzvrat ce biti samo zahtev da priznamo kosovo -Dobro razmislii proceni

  6. Ovo mi liči na ono, kad devojka ne šljivi momka, a on zapeo pa zapeo, kaoda može da je natera, da ga voli!

  7. Браво ти га. Домаћински нема шта, осим ако мислио на оних из жаргона ,, 5 пишљ…х пара”, онда ок. Они нама ембарго, а ми увозимо њихову без царине.
    Докле више, они нас камењем, а ми њих хлебом.
    Човече, крајње је време да се сабереш.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here