FOTO TANJUG/ BOJAN STEKIC/ bg

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić putuje u Brisel gde će danas i sutra imati seriju sastanaka sa evropskim zvaničnicima.

Vučić bi u petak prepodne trebalo da se sastane sa predsednicom Evropske komisije Ursulom fon der Lajen i predsednikom Evropskog saveta Šarlom Mišelom.

U Briselu će boraviti i kosovski premijer Avdulah Hoti, ali zajednički sastanak nije planiran.

1 COMMENT

  1. Dragi moj Predsedniče Vučiću, Vi ste slab Političar za Spoljnu Politiku. Čim Ministar Inostranih Poslova Srbije svakom Ministru Inostranih Poslova peva, u toj Državi nema Ministra niti Predsednika. Ugledajte se na Kancelarku Angelu Merkel. Ona odbrisila i Trumpu i svima redom. Nikoga se ne plaši čak ni najmanje od Trampovih ucena za vraćanje američkih vojnika. Čak se čuje iza zavesa da bih Nemci bili najsrećniji da i oni još ostalih 25000 amerikanaca napust Nemačku Državu. A šta nai Političari rade? Vi se plašite za svoju oduzetu Teritoriju da govorite i da se oštro pokažete. Ne to Vi se krijete da nebih Grenela ili Trampa i EU špekulante uvredili. Daleko smo mi od Diplomatije pa ako hoćete isto i Rusija se polako ali sigurno ismejava neozbiljnim srpskim političarima.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here