Tanjug
Aleksandar Vučić

U Kulu će doći još jedan veliki investitor, a Sombor, mora da dobije nekog velikog invstitora, koji će zaposliti mnogo ljudi.

To je najavio predsednik Srbije Aleksandar Vučić tokom obilaska Zapadnobačkog okruga, u okviru kampanje Budućnost Srbije, prilikom obilaska sportske sale u mestu Sivci.

Najavio je veće plate i penzije, kao i velika ulaganja u infrastrukturu.

Da bi se doveli veliki investitori, pre svega, rekao je, potrebno je da se uradi put.

Za to će biti izabrana jedna od dve varijante.

Razmatra se gradnja brze saobraćajnice, što bi koštalo oko 420 do 430 miliona evra, ili, jeftinija varijanta, da se obnovi postojeći put od Vrbasa preko Kule do Sombora…

– Jednu od te dve opcije ćemo izabrati u skladu s vašim interesima – rekao je.

Istakao je da dosad niko nije dugo godina i decenija – osim kada dođu izbori – ozbiljno razmišljao o tome da svako mesto ima kanalizaciju i prečistače za vodu i da svako mesto može da razvija putnu infrastrukturu i najavio investicije u tu oblast.

Najavio je da Sivac može da očekuje kanalizaciju, koja će koštati 600 miliona dinara i koja će se graditi sa Mađarskom.

– Beskrajno sam vam zahvalan na vašoj podršci. I kada smo imali muke i probleme vi ste uvek uz svoj narod, uz svoju zemlju, uz svoje rukovodstvo. To ćemo da vratimo s više investicija u infrastrukturu – rekao je Vučić.

On je rekao i da će doći do značajnog povećanja plata i penzija.

– Hoću da penzioneri, koji su poneli najveći teret reforme, osete to i budu zadovoljni da vide država brine za njih – rekao je predsednik Srbije.

1 COMMENT

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here