EPA/Marko Đoković

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da Srbija nikog ne dira i da nikog neće dirati, ali da je nemoguće da će ikad biti bilo čiji plen, kao što je bila 1999. godine.

– Srbija je ozbiljna i odgovorna i želi mir, ali nikom neće dozvoliti da ugrozi slobodu našeg naroda i naše otadžbine – poručio je Vučić.

On je dodao da da će stvari u svetu biti sve lošije.

– Vidim da su se zakačili za nas, i Bajden i Klark… Moje je da im kažem da mi nećemo biti nečiji plen – istakao je Vučić.

Podsetimo, Bajden je u svom govoru povodom 75. godišnjice NATO govorio o značaju, doprinosu i opredeljenju Alijanse u održavanju mira i naveo da je intervencijom NATO 1999. godine na Balkanu zaustavljeno etničko čišćenje.

– Kada je izbio rat na Balkanu, intervenisali smo da uspostavimo mir i zaustavimo etničko čišćenje – naveo je američki predsednik.

7 COMMENTS

  1. Samo su Srbi očišćeni iz Krajne…poništavaju se u Sloveniji, Crnoj Gori, Makedoniji i Bosni, a terorišu u lažnoj državi na teritoriji južne srpske pokrajne…čista okupacija

  2. Ma ne brini presjednice mi smo najjaci na svetu uz tebe i Dodika;Nemere nam niko nista jaci smo od Amera i Natoa iiiii Briksa

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here