Partizan je u prostorijama kluba predstavio nova pojačanja. U pitanju su Igor Vujačić (24) iz Zete, Periša Pešukić (21) koji dolazi iz Budućnosti kao i Dominik Dinga (21), fudbaler Urala.

– Na meni je da se što pre nametnem radom, da opravdam očekivanja navijača i stručnog štaba. Nadam se da će biti golova, ali je cilj sačuvati svoj – rekao je Vujačić.

Da se raduje što će obući dres crno-belih potvrdio je i Pešukić.

– Radujem se dolasku u Beograd, čast mi je što će me Milošević voditi sa klupe. San svakog deteta je da igra za Partizan.

Pešukić će nositi broj dva, dok će Vujačić nositi peticu.

Igor Vujačić, momak rođen u Podgorici, karijeru je započeo u Zeti gde je proveo godine dana (2011-2012). Bio je i član Vojvodine (2013-2014) kao i Mogrena (2014), da bi se vratio u Zetu (2014) gde je 74 puta istrčao na teren i postigao tri gola (prethodni put kad je nosio dres Zete postigao je jedan gol u 22 meča).

Periša Pešukić je ponikao u Zeti iz Golubovaca, da bi se u leto 2018. priključio Rudaru iz Pljevalja, a minule zime angažovala ga je Budućnost. Pešukić je odigrao 29 mečeva za timove iz Pljevalja i Podgorice, kao i jedan meč u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

Ubrzo je stiglo i treće pojačanje, Dominik Dinga, nekadašnji fudbaler Urala iz Rusije.

– Nisam igrao poslednjih godinu i po dana, ali imam 30 nastupa u ruskoj ligi. Došao sam u Partizan jer mi odgovara stil za razliku od Rusije gde je bitnija fizička sprema.

On se osvrnuo i na poziv reprezentacije Srbije za predstojeće duele nacionalnog tima.

– Hoću da igram za Srbiju, da se vratim u reprezentaciju – rekao je Dinga, koji je bio kapiten omladinske reprezentacije.

Dinga je tri godine proveo u Uralu, gde je odigrao 26 utakmica ali nijednom nije zatresao mrežu. Bio je član Hajduka iz Kule (2010-2014) i Vojvodine (2014-2015).

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here