Foto: MN Press
VK Novi Beograd

Igramo protiv tima koji je u samom evropskom vrhu poslednje tri-četiri godine, osvojili su desetak trofeja. Sastav ekipe se dosta promenio u odnosu na prošlu sezonu, ali kostur tima je ostao isti, rekao je trener vaterpolista Novog Beograda Vladimir Vujasinović uoči gostovanja Ferencvarošu u Ligi šampiona.

– Očekuje nas težak posao, vrlo zahtevna utamica, a na meni ja da što je moguće bolje odmorim i osvežim igrače kako bismo posle veoma napornog turnira regionalne lige u ovu utakmicu ušli na najbolji mogući nacin. To će biti moj primarni zadatak – istakao je Vujasinović na konferencinji za medije.

Prvotimac Novog Beograda i trofejni reprezentativac Srbije Nikola Jakšić četiri godine je branio boje Ferencvaroša.

– Naš naredni protivnik je zaista vrhunska ekipa. Osvojili su samo tri boda u uvodna tri kola Lige šampiona, ali nisu izgubili nijednu utakmicu. Bili su nadomak trijumfa u sva tri meča i sada su u teškoj situaciji. Ovo im je možda i najbitnija utakmica i sigurno će biti maksimalno motivisani. Mi znamo naš cilj i u Budimpeštu idemo da pružimo maksimum i pobedimo. Mislim da će i u ovom meču sve zavisiti od nas. Ako od pocetka utakmice budemo u našem prepoznatljivom ritmu, trijumf ne bi trebalo da izostane – zaključio je Jakšić.

Utakmkica između Ferencvaroša i Novog Beograda igra se sutra od 20.30 sati.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here