MN Press
VK Novi Beograd

Trener vaterpolista Novog Beograda Vladimir Vujasinović rekao je posle poraza od Olimpijakosa 12:9 u drugom kolu grupne faze Lige šampiona da je njegov tim bio nervozan protiv jednog o favorita za osvajanje elitnog takmičenja.

O razlozima prvog poraza posle serije od sedam uzastopnih trijumfa, trener Novobeograđana Vladimir Vujasinović je rekao:

– Atmosfera za igru je bila fantastična, ali to nismo uspeli da pretvorimo u našu prednost. Bili smo u grču, što se odrazilo na našu veliku nervozu u napadu gde smo tražili neka rešenja koja u dosadašnjem delu sezone nismo praktikovali. To nas je dovelo u podređen položaj tokom cele utakmice, a posle smo bili primorani da jurimo rezultat.

Sumirajući utiske Vujasinović je istakao je njegov tim potrošio mnogo snage da stigne prednost rivala, što je i uspeo na kraju druge i polovinom poslednje četvrtine, ali…

– Kad igrate protiv ekipe kao što je Olimpijakos, koja je izvanredna, sa sjajnim pojedincima koji znaju da igraju ovakve utakmice, jako je teško stizati rezultat. Igraju veoma jednostavno, ali i vrlo konkretno, tako da to je kroz celi tok utakmice dolazilo do izražaja. Mi moramo da izvučemo pouke iz ovog poraza, utvrdimo šta smo radili dobro, a šta loše i da idemo dalje – zaključio je Vujasinović.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here