Vujošević: Gasprom ulazi u Partizan!

0

Teško je, ali biće bolje: Duško Vujošević
 

"U specifičnoj smo situaciji, ali svi su u specifičnoj situaciji. Imamo mnogo problema, što uopšte nije novo, ali sa druge strane moraćemo da radimo opsežnije posao nego prethodne godine, kao viši nivo video igrice", rekao je Vujošević novinarima.

 

Košarkaški klub Partizan počeo je danas pripreme u Beogradu, na kojima se pojavilo 15 igrača. Među njima je bio i nekadašnji "as" crno-belih Luka Bogdanović, koji je trenutno bez kluba, a formu održava sa Partizanom. Na probi su još trojica igrača, a Vujošević je najavio da će u sledećih desetak dana znati kako će izgledati tim, posle čega će dovesti Amerikanca.

"Neki razgovori se vode, ali ne treba očekivati senzaciju. U sledećih desetak dana ćemo raditi na kondiciji i dovoditi igrače, a kad kompletiramo tim od evropskih košarkaša, videćemo šta fali i tu dovesti Amerikanca", rekao je Vujošević.

 

On je kazao da tokom leta nije pratio medije, ali je kritikovao mišljenja koja su u javnosti govorili protiv Crvene zvezde i Partizana.

"Ali sa druge strane pozitivno je da su nam iz vrha države rekli da prema njihovim izvorima postoje velike šanse da 50 odsto Košarkaškog kluba Partizan kupi Gasprom. Dakle ne da će imati samo 50 odsto FK Crvena zvezda, nego i Partizana. Time je vlast pokazala da vodi brigu o oba kluba i pokazali su državničku odgovornost", rekao je Vujošević.

 

Na pitanje novinara da li će praviti tim kao da se igra Evroliga, Vujošević je rekao da bi to voleo.

"Evrokup je teško takmičenje, voleo bih da bude praćeno ove sezone isto kao i prošle. Evrokup je jako takmičenje, ali je Evroliga znatno jača, voleo bih da u klub dođu igrači koji su iznad ranga Evrokupa", kazao je on.

 

Na pitanje da li je ovo najteža situacija u kom se Partizan ikada nalazio, Vujošević se posle duže pauze nasmešio i rekao "i ovo će se lane zvati". Novinare je zanimalo da li će sledeće sezone u Partizanu igrati Aleksandar Pavlović.

"Ja sam čuo da on ima ponudu da ide u Kinu, gde mu za pet i po meseci nude milion dolara. Pavlović je pokazao veliku ljubav, i mnogo je zadužio Partizan", rekao je Vujošević.

 

Novinari su ga pitali i o po malo ružnom rastanku sa Davisom Bertansom, pošto je Vujošević dao osstru izjavu o njemu, ali ga je ipak nazvao svojim detetom.

"Ima nekih stvari, koje ne mogu lepo da se kažu i ja mislim da je on u svojoj panici napravio propust da me pozove i to kaže, pošto je stalno isticao da ima takav odnos sa mnom, ma, njega razumem i više nego druge", rekao je Vujošević.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here