Vujošević: Možda sam labilan, nema sukoba s Danilovićem!

0

Duško Vujošević
 

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević istakao je da je Partizan oštećen na utakmici protiv FMP Železnika, i da je zato morao da reaguje, čak i po cenu da da bude predstavljen kao labilna ličnost.

 

Trener Partizana prokomentarisao je i medijske spekulacije oko neslaganja sa predsednikom kluba Predragom Danilovićem.

"Na različite nacine sarađujemo već 20 godina, verovatno nemamo isto mišljenje oko svega, ali smo u zajedničkom radu prezvazilazili teškoće i dolazili do zajedničkih stavova. Partizan je teško funkcionisao i kada je imao rezultate, a sada kada su rezultati svedeni na realne, to daje prostora za spekulacije. Ozbiljnih neslaganja između nas dvojice nema. Klub ima svojih problema, mora da učini sve da ih reši. Takođe, ne može da se vodi kampanja protiv svakog ko u ovoj zemlji kaže nešto protiv vlasti", zaključio je Vujošević.

On se zatim osvrnuo na kazne KLS lige koje su izrečene zbog incidenta u Železniku.

"Ako sam ja samo jedan od retkih glasova koji pričaju sve što se dešava, da li to znači da moram da budem predstavljen kao da sam labilan. Možda sam i labilan, ali sam uveren da je Partizan oštećen. Teško je biti stabilan na brodu koji se ljulja", rekao je Vujošević na konferenciji za medije u hali Pionir.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here