Fudbaler Crvene zvezde Aleksa Vukanović bio je zadovoljan pobedom svog tima na trening utakmici protiv omladinske ekipe crveno-belih.

Izabranici Dejana Stankovića juče su posle dva meseca pauze zbog korona virusa odigrali pripremni meč i pobedili omladince 3:0.

– Svaki meč je sam po sebi težak. Omladinci su zaista ozbiljna ekipa. Rade i napreduju iz dana u dan, što je i normalno u njihovim godinama. Nisu se predavali, do poslednjeg minuta su igrali srcem i pokazali su da na njih se može računati. Očekivano je bilo da smo pokazali kvalitet, ipak smo stariji i iskusniji. Iako je pobeda u drugom planu, ali ipak mnogo znači, zbog svake naredne koja će doći – rekao je Vukanović za klupski sajt.

Bez obzira što je bila kontrolna utakmica, Zvezdin napadač nije krio zadovoljstvo zbog postignutog pogotka, ali je pohvalio i mlade snage kluba.

– Naravno da mi znači što sam dao gol, kao i svaki pre ovog. Posle tolike pauze postići pogotak je sjajna stvar. Moglo je biti i više, ali šta je tu. Ovo će mi mnogo značiti na psihološkom planu kako bi se iz utakmice u utakmicu povećavao broj golova i pobeda. Želim da kažem i da su omladinci sjajno odigrali, verujem da u njihovoj ligi igraju više napadački. To juče nisu mogli da urade sa lakoćom, ali sam ponosan što imamo ovako sjajan mladi tim.

Vukanović je opisao i kako sada izgleda njegov tim.

– Naravno, teške su noge i moram priznati da smo pomalo i umorni od celokupnog dosadašnjeg rada. Takav je princip rada našeg stručnog štaba, ali nama ne pada teško da treniramo tim tempom. Trudimo se da ispunimo sve što Dejan Stanković i njegov tim zahteva od nas. Za sada sve to ide po planu i mislim da smo na pravom putu – zaključio je Vukanović.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here