Tanjug
Aleksandar Vulin

Umesto da izvesti kako je moguće da u jednoj od najmanjih zemalja u Evropi nastanu dva najveća narko-klana u Evropi, izvestilac za Crnu Goru u Evropskom parlamentu Tonino Picula laže o Srbiji, izjavio je danas ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin.

– Službe Srbije nisu angažovane u Crnoj Gori, ali bi Picula morao da se kao izvestilac u Evropskom parlamentu angažuje na poboljšanju položaja Srba u Crnoj Gori ili bar na umanjenju korupcije u toj zemlji – naveo je Vulin, kako je saopštio MUP.

Vulin je rekao da, “bez obzira da li o Srbiji govore u ime Hrvatske ili evropskih institucija, Hrvati lažu” i da je “poslednju laž o Srbiji i predsedniku Aleksandru Vučiću izrekao Picula kao izvestilac za Crnu Goru u Evropskom parlamentu”.

– Ali, kao i svaki hrvatski političar i Picula svoje komplekse leči ocrnjujući i Srbiju i Aleksandra Vučića – izjavio je ministar unutrašnjih poslova Srbije komentarišući hrvatskog poslanika Picule da je predsednik Srbije Vučić svu energiju i resurse tajnih službi usmerio na Crnu Goru.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here