Tanjug
Aleksandar Vulin

Srbi koje je Hrvatska proterala i pobila nisu došli ni u čemu pa ni u tenku jer su vekovima živeli u Hrvatskoj, poručio je danas ministar odbrane Aleksandar Vulin komentarišući izjavu bivšeg generala hrvatske vojske Željka Glasnovića “da je Beograd devedesetih pokušao okupaciju Hrvatske” i srpskom ministru poručio “krenuli ste tenkom, vratili se kući limenkom”.

– Ustaše ni u Drugom svetskom ratu ni u građanskom ratu devedesetih nisu priznavale da u Hrvatskoj žive Srbi, zato su trabunjale o srpskoj agresiji dok su klale decu u Jasenovcu ili ubijale decu u izbegličkim kolonama za vreme Oluje – rekao je Vulin.

Vulin kaže da ne zna šta je Glasnovića isprovociralo da se javi kada je rekao da Srbija neće napasti Hrvatsku i da ne želimo ni jedan pedalj hrvatske zemlje.

– Ali znam da Srbi koje je Hrvatska proterala i pobila nisu došli ni u čemu pa ni u tenku jer su vekovima živeli u Hrvatskoj. Istina mnogi su otišli iz Hrvatske u limenim kovčezima a najveći broj takvih su bili žene i deca, omiljene ustaške žrtve. Najgore ustaše su bivši Srbi, biće da Željko ponešto zna o tome – kaže Vulin, navodi se u saopštenju Ministarstva odbrane.

4 COMMENTS

  1. Radi ovakvih politicara srba nema ni u hrvatskoj ni u Kosovu ali nažalost teško je to priznati.
    Lako je njima političari samo znaju da pametuju a onda žale narod kao zao im je a nije im zao kad kradu pare i kupuju vile . A da pa im retke šalju sa mjeseca.

  2. Кроати су уљези на Балкану. А политичари којима из џепа вире Титове, црвене, пионирске мараме су највеће будале и највећи непријатељи Српског народа.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here