Za 50 porodica 50.000 dolara

0

Vesti
Skupljaju pomoć za 50 porodica
 

Pomoć bi se isporučila direktno ugroženim porodicama i deci u periodu od Božića do Savindana, dakle od 7. do 27. januara.

U pismu koje su uputili svojim članovima i svim ljudima dobre volje kaže se između ostalog:

"Božić je ponovo pred nama. Zvona sa pravoslavnih manastira i crkava pozvaće nas 7. januara na Svetu liturgiju da u molitvi i radosti proslavimo rođenje Hristovo. Na žalost, za mnoge srpske porodice, Božić se neće proslaviti unošenjem badnjaka u topli dom, večerom za punom trpezom, porodicom i prijateljima. Za mnoge, ostaće to samo još jedan Božić proveden u nadi i molitvi za bolju, lepšu i sigurniju budućnost. Upravo sa ciljem da brojnim ugroženim porodicama i deci učinimo Božićne dane radosnijim, članovi, prijatelji i donatori organizacije Srbi za Srbe pokreću novu veliku akciju pomoći srpskim porodicama pod nazivom Božićna zvona zovu u pomoć!

Sa tim ciljem Srbi za Srbe uputili su poziv svim dobrim ljudima širom sveta, srpskim zajednicama, bratskim organizacijama, volonterima, prijateljima, donatorima koji su zajedničkim snagama i predanim dobročiniteljskim radom u poslednjih devet godina obezbedili pomoć za preko 1.000 porodica, prikupivši više od milion evra donacija.

Organizacija Srbi za Srbe stekla je poštovanje u javnosti zato što sve radi javno i što svoje finansijske izveštaje uvek stavlja na uvid javnosti. Tako će biti i ovog puta. Naglašeno je da će svi kontakti sa predstavnicima organizacije, sve sprovedene akcije, finansijski izveštaji, računi, foto i video materijal o dostavljenoj humanitarnoj pomoći biti dostupni na zvaničnom sajtu organizacije: www.srbizasrbe.org, kao i na sajtu naše organizacije na engleskom jeziku: njnjnj.serbsforserbs.org i zvaničnoj Fejsbuk stranici njnjnj.facebook.com/srbizasrbe koju prati preko 135.000 ljudi.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here