EPA-EFE
Rodžer Federer

Argentinski teniser Dijego Švarcman nastavio je večitu polemiku u vezi sa time ko je najveći teniser svih vremena.

Iako se već godinama priča o tome koji je kriterijum presudni, pa jedni tvrde da je to broj grend slem titula, drugi međusobni skor “velike trojke”, treći spominju i masterse…

– Po mom mišljenju nije sve u grend slem titulama. Gledam mnoge stvari, ne samo one na terenu. Rodžer je taj koji najviše stvara entuzijazam kod navijača – kaže Švarcman, a prenosi ESPN.

Više titula sa najvećih turnira od Federera (20) imaju i Novak Đoković (21) i Rafael Nadal (22), a to je doskora uzimano kao presudni kriterijum.

Švarcmanu to nije dovoljno, pa navodi i neke kvalitete koje Švajcarac poseduje van terena.

– Ljubazan je prema svima, možete da slušate kako govori španski, italijanski, francuski. Ima četvoro dece, ali i dalje trenira svakog dana. Ujutro trenira sa vama, a popodne se obuče i ode na neki događaj u centar grada. I ostali velikani imaju sve to, ali osećam da Rodžer ima najjaču harizmu – dodao je Argentinac.

5 COMMENTS

  1. Mozda su gejevi pa ih privlaci Federer vise od ostalih, CEO svet zna da je Novak najbolji svih vremena, izdrzati maltretiranja, omalovazavanja i namestanja zrebova je herojstvo, svi ostali zajedno nisu toliko omalovazavani kao Novak

  2. Možda Novak najviše želi. Ali ne može sakrit da je Balkanac i to ga sigurno lišava simpatija koje inače zaslužuje. Ne valja mu da maltene želi prisiliti gledaoce da mu plješću: Iza svakog dobrog poena ruke na uši da pokaže da aplauz nije onakav kakav bi on htio. Ne može se ništa na silu, Novače. A da je Federer najveći talenat od svih, jasno je ko dan. Najbolje se odijeva, najbolje govori strane jezike, sa dva seksa napravi četvoro djece i to idealno 2 curice i 2 sina. Bog mu sve udijelio.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here