Foto: Ilustracija

Prvi retrogradni Merkur počeo je prošlog vikenda i trajaće do 9. marta. Poznato je da ova astrološka pojava nije prijatna i može da donese niz poteškoća i neprijatnosti, ali ovog puta za tri znaka će biti srećan i berićetan!

Naime, retrogradni Merkur u Ribama za tri znaka će imati blagotvoran uticaj! Proverite da li ste među njima!

Rak

Da li ste trošili vreme na nevažne stvari? Da li je vaš loš stav bio prepreka na putu prema sreći? Da li igrate na sigurno i ne preuzimate nikakav rizik? Vreme je da se rešite svih stvari koje vas sprečavaju da živite život punim plućima. Možda je vreme da počnete da verujete kako život ima mnogo više da vam ponudi od onoga što trenutno dobijate. Okruženi ste dobrim prilikama koje samo treba da ugrabite. Ne bacajte vreme i počnite da živite punim plućima!

Škorpija

Vreme je da oživite svoju kreativnost. Ako ste u poslednje vreme bili neinspirisani i radili stvari po navici, ovo je trenutak da probudite svoju maštu i romantičnu stranu. Šta vam ispunjava srce? Šta ste voleli da radite kao mali? Šta uvek uspe da vas oduševi? Setite se tih stvari, vratite im se i videćete kako će se u vama probuditi davno uspavana umetnička kreativnost.

Ribe

Budući da je retrogradni Merkur u vašem znaku sledeće tri nedelje, to će biti veoma važan period za vas. Merkur će vam pomoći da ponovo otkrijete ko ste vi zapravo i da bolje upoznate i razumete sebe. Ovo je pravo vreme da vratite svoje samopouzdanje, da otkrijete svoju snagu i sve ono što vas čini jedinstvenim. Zapamtite da niko nema ono što vi imate.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here