pixabay.com

Mnoge devojke maštaju o tome da se udaju za momka u kojeg su se zaljubile. Međutim, postoje mladići s kojima bi se u braku provele kao bose po trnju.

Iako savršen muškarac ne postoji, pre nego što stupite u brak, trebalo bi da budete sigurni da će vas ta osoba voleti i podržavati u svemu što radite. Nekim muškarcima zrela, ozbiljna veza jednostavno nije u krvi, pa ih je bolje izbegavati, naročito ako sanjate o srećnoj i skladnoj porodici.

Muškarci koji vole da eksperimentišu

Postoje muškarci koji baš u svemu u životu vole da eksperimentišu. Takve osobe najčešće često menjaju partnerke jer na taj način zadovoljavaju svoj ego. Vi ćete mu biti samo jedna u nizu, a on na brak s vama neće ni pomisliti. Takvi tipovi uživaju u noćnim izlascima i flertu s brojnim devojkama.

Muškarci koji su emotivno povređeni

Muškarci koji teško opraštaju i koji se nalaze u periodu savladavanja emotivnog bola koji su osetili u prethodnoj vezi nisu pogodni kandidati za brak. Oni će i u vašu vezu uneti nezadovoljstvo, a ako s takvom osobom započnete razgovor o braku, otvoreno će vam reći da vaša priča verovatno neće opstati.

Muškarci koji su previše fokusirani na svoju karijeru

Ovi tipovi muškaraca ciljeve koje žele da ostvare u karijeri uvek stavljaju na prvo mesto. Njima je primarni fokus napredovanje na nivou organizacije i uvek traže bolje mogućnosti i povećanje svojih finansijskih dobitaka. Voli li svoj posao više od vremena koje provodite zajedno, neće vas učiniti najsrećnijom suprugom.

Muškarci koji nisu preboleli svoje bivše

Ovi muškarci nisu ni za vezu, a kamoli za brak. Konstantno su opsednuti svojim bivšim devojkama i vaš odnos upoređuju sa odnosom koji su imali u prethodnoj vezi. To će izazvati probleme u vašem odnosu koji neće imati svetlu perspektivu sve dok on ne odluči da izađe iz prošlosti i okrene se budućnosti.

Muškarci koji beže od odgovornosti

Ako ste u vezi sa muškarcem koji beži od obaveza, računajte na to da vas on nikad neće zaprositi. Oni uživaju u izlascima, večerama i druženjima s vama, ali spomenete li mu brak, pobeći će glavom bez obzira.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here