Za Svetsko prvenstvo u Africi minimum 3.000 evra

0

Ko hoće da bodri naše fudbalere moraće da odreši kesu
 

Hotel sa dve zvezdice "Stay easy century city” u Kejp Taunu nudi brojne pogodnosti poput bazena, besplatnog interneta, kablovske televije, klimatizovanih soba i bebi siterke za one koji bi putovali sa decom.
 

Kompanija "Emirati” je zvanični turistički operater Svetskog prvenstva u fudbalu 2010. i već je spremila aranžmane za sve stanovnike država koje su se plasirale na završni turnir u Južnoj Africi.

 

Iz Srbije ova kompanija još uvek ne leti, a najbliži grad odakle kreću je Istanbul, do kog možete stići bilo kojim drugim prevoznikom.

 

U zavisnosti od toga šta vam odgovara i sa koliko novca raspolažete možete da izaberete jednu, dve ili sve tri utakmice u grupi. Ukoliko ste optimista, možete da kupite i karte i za osminu finala, za četvrtfinale, kao i ceo paket.

Uz aranžman vam je obezbeđen prevoz do stadiona i smeštaj u hotelu sa dve ili više zvezdica iz jednog od tri centra (Johanesburg, Kejp Taun ili Durban) gde će biti smešteni turisti.

Cena za prevoz od Dubaija do Kejp Tauna, smeštaj u hotelu i prevoz do svih stadiona gde igra Srbija u grupnoj fazi iznosi oko 5.500 evra, ne računajući prevoz od Beograda do Istanbula i od Istanbula do Dubaija koji će vas koštati dodatnih 500 evra.

Ukoliko želite da pratite samo jednu utakmicu, i to onu sa Nemačkom, trebalo bi da spremite oko 3.000 eura. Hotel sa dve zvezdice „Stay easy century city” u Kejp Taunu nudi brojne pogodnosti poput bazena, besplatnog interneta, kablovske televije, klimatizovanih soba i bebi siterke za one koji bi putovali sa decom. Ovo je samo jedan od brojnih hotela koji su u ponudi i koji su potpuno renovirani i spremljeni za fanove.

 

Troškovnik za navijače

Prevoz Cena
Beograd-Istanbul oko 200 €
Istanbul-Dubai 280 €

 

Utakmice Baza hotel cena
Jedna Kejp Taun 2* 2.700 €
tri Kejp Taun 2* 5.500 €

U cenu je uračunat prevoz od Dubaija do Kejp Tauna i nazad, smeštaj u hotelu, prevoz do stadiona, karta za utakmicu i prevoz nazad do hotela

 

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here