Zabavili se deca i roditelji

0
Zajednička fotografija sa učiteljem
 

Posle predstave stigao je i pravi Deda Mraz i svoj deci podelio paketiće i poklone i poručio im da moraju biti dobri, slušati roditelje i učitelje.

– Svake godine, već po ustaljenoj tradiciji za naše đake, organizujemo podelu paketića za Novu godinu, a uz to i neki prigodan sadržaj i program. Nekad je to izbor najlepše maske, koncert za decu, "Pokaži šta znaš, "Ja imam talenat"… – kaže za "Vesti" učitelj Ivica Horvatić i dodaje:

Matija Lukić sa Deda Mrazom
 

– Ove godine smo u dogovoru sa roditeljima organizovali lutkarsku predstavu, a po reakciji dece došli smo do zaključka da su deca uživala u pravom smislu te reči, gledajući zeku, medu i lisicu, koji su čekali da dođe Deda Mraz i donese i njima poklone – objašnjava učitelj Ivica.

Maleni Aleksandar Jović kaže da mu se predstava dopala.

– Medo i zeka su mi bili dragi – veli Aleksandar.

Detalj iz predstave
 

– Predstava je bila lepa, baš sam uživao, a još lepše je bilo kad je Deda Mraz došao sa velikim džakom poklona i podelio ih svoj deci – kaže Mateja Lukić.

Ne valja biti kao lija!

Maša Aleksandrić, učenica četvrtog razreda, i Ivana Cvijetić, trećeg, takođe su zadovoljne predstavom koju su videle.
– Zanimljiva je, ali i poučna, sebičnost koju je lisica pokazala je poruka da takvi ne treba da budemo – rekle su Maša i Ivana.

Malena Mija Egerić (4) je došla sa tatom Slavkom i malo se uplašila od buke i graje pa je kanula i po koja suza, ali tata ju je brzo umirio, a Deda Mraz obradovao darom.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here