Foto: Tanjug/AP
Nikola Jokić

Zvezda Denver Nagetsa Nikola Jokić naredne noći igra na Ol-star meču.

Srpski centar, jedan od kandidata za priznanje MVP sezone, pričao je o tome kako je igrati sa Lebronom Džejmsom, ali i tome koliko će u ovom susretu biti velikih mladih talenata.

Nikola se prisetio i svoje prve Ol-star utakmice i kako je to izgledalo.

– U mojoj prvoj Ol-star utakmici imao sam samo u glavi to da ne napravim neku glupost, da ne plešem, pevam ili nešto slično. To mi je bio prvi cilj. Sada sam opet ovde i nije da sam nešto posebno nervozan. Sve je normalno. To je najveća razlika u odnosu na taj prvi put – priznao je Jokić.

Prisetio se i prošlogodišnjeg nastupa i kako je posebno ta četvrta četvrtina bila uzbudljiva.

– Na kraju, uvek želite da pobedite. Zato se i bavimo košarkom, da pobeđujemo. Sećam se kako je Kris Pol rekao, ‘hajde da budemo malo pametniji i da dobijemo utakmicu’. To je zanimljivo, svi su koncentrisani i imate deset momaka na parketu, desetoricu najboljih na svetu koji žele da dobiju utakmicu. To je interesantno – dodao je srpski centar.

Svestan je i koliko će biti mladih igrača u narednom okršaju.

– To je lepota ovih mečeva. Svi dajemo šansu klincima, da vidimo šta mogu u NBA. Mogu eto da dođu i do Ol-star meča. Prisustvujemo ostvarenju sna pojedinih momaka.

Na kraju, pitali su ga i kako je to igrati sa Lebronom Džejmsom.

– Uvek ponavljam, veliko je zadovoljstvo igrati pored takvih igrača, radi se o najboljima na planeti. Zabavno je deliti teren sa njima, posebno sa Lebronom, koji je najbolji. On je stvarno opušten momak – zaključio je Jokić.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here