Košarkaš Partizana Rade Zagorac rekao je da postoji žal za sezonom koja je prekinuta zbog pandemije korona virusa u trenutku kada su crno-beli bili na prvom mestu u ABA ligi i na prvoj poziciji u grupi pred plej-of Evrokupa.

– O tome svakodnevno govore razni sportisti iz raznoraznih sportova. Mislim da je ta priča dosta ispričana. Uvek će neko braniti svoj položaj i reći da je to na njih ostavilo najviše traga, na konkretno tu ekipu ili taj sport. Smatram da je to na neki način malo sebično i licemerno jer mislim da smo svi u istoj situaciji – rekao je Zagorac za “Give & Go“ podkast Sport Kluba.

– Naravno da postoji žal za dobrom sezonom, za dobrim ritmom koji smo imali i dobrim položajem koji smo gradili i sagradili cele sezone. Međutim, svi smo u istoj situaciji. Niko ne garantuje da bismo mi osvojili Evrokup, ABA ligu ili bilo šta. Mislim da nismo bili apsolutni favoriti ni u jednom takmičenju. Imali smo bolji položaj od ostalih, koji smo vredno zaslužili, ali ne treba razmišljati o tome da je Partizan ostao bez Evrokupa ili ABA lige – rekao je Zagorac.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here