Zahavi “pucao” ka tribini, navijač uleteo na teren i udario ga!

0

Haos na derbiju Tel Aviva, navijač se tukao sa fudbalerom…
 

Užasne scene stižu iz Izraela, gde je veliki derbi Makabija i Hapoela iz Tel Aviva prekinut je pri rezultatu 1:1, usled velikih nereda na terenu i incidenata u kojima su učestvovali čak i fudbaleri.

 

Povom za nerede bio je upad jednog navijača Hapoela koji je u 34. minutu preskočio ogradu i nasrnuo na vezistu Makabija Erana Zahavija. Razlog: želja da se obračuna sa reprezentativcem Izraela, koji je izjednačujući gol u 22. minutu proslavio tako što je simulirao pucanje ka delu tribina gde su navijači Hapoela.

 

On im je sve vreme bio meta, jer ga smatraju izdajnikom, imajući u vidu činjenicu da je Zahavi pet godina nosio dres Hapoela. Doduše, Zahavi je pokazao da ume da se brani, uzvratio je udarac, pa je kažnjen crvenim kartonom.

 

 

Ta sudijska odluka toliko je podigla temperaturu na stadionu "Blumfild" da je Zahavi u pratnji policije morao u svlačionicu. U želji da se solidarišu sa saigračem, fudbaleri Makabija su, takođe, krenuli napolje, potom su na igralište utrčale pristalice jednog, pa drugog tima, zbog čega je morala da interveniše policija.

 

 

Prema prvim informacijama, uhapšeno je 14 osoba. Naravno, nastavak je u takvim okolnostima bio nemoguć.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here