Banka Poštanska štedionica a.d.

Dragi naši klijenti,

Banka Poštanska štedionica, vaša Banka, u godini koja je pred nama, obeležava 100 godina postojanja i neprekidnog rada. Vek odgovornosti za sigurnu budućnost.

Tradicija uzajamne lojalnosti duga 100 godina daje nam za pravo da kažemo: Najduže se znamo! Slušajući vaše želje i potrebe, osavremenjujemo se i usavršavamo uvodeći nove proizvode i usluge: plaćanje nacionalnom Dina karticom na rate, Penziju unapred, plaćanje mobilnim telefonom, podizanje gotovine uz plaćeni račun kod trgovaca, mobilne ekspoziture.

Između nas je odavno uspostavljen princip 2P – poštovanje i poverenje. Zahvaljujući vama, Banka Poštanska štedionica je danas jaka, sigurna i stabilna banka sa jasno artikulisanim državnim interesom, tačnim i restriktivnim rezultatom. Postojimo, rastemo i radimo za vas.

Da bismo bili Još bliže vama, u prethodne četiri godine proširili smo poslovnu mrežu po celoj zemlji tako da vas danas čekamo na 189 lokacija.

Vreme u kojem živimo naučilo nas je da je najbitnije da smo zdravi i da nam je zdravlje onih koji su pored nas bitno koliko i naše. Upravo zbog toga, najvažniji zadatak koji je pred nama i u sledećoj, ali i u godinama koje dolaze, jeste zajedništvo i briga jednih za druge.

Staro verovanje kaže da svako od nas postoji dok ne sagradi svoju kuću. To znači da ćemo postojati još mnogo godina jer nikada nećemo prestati da gradimo kuću u koju ste uvek dobro došli.

Želja nam je da našu Banku osećate kao svoju, a mi vas kao deo porodice. Nadamo se da smo u tome uspeli, što pokazuju naši rezultati, jer mi više nismo ni obični ni mali već izuzetno prepoznatljivi sa namerom da budemo još bolji, efikasniji i sigurniji partner i državi i klijentima.

Ovo je samo prvih sto godina. Naših i vaših. Zajedničkih.

Vama i vašim porodicama želimo srećnu Novu godinu i božićne praznike i Banku kakvu i vi i ova zemlja zaslužujete – najbolju.

Vaša Banka Poštanska štedionica

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here