Zaljubila se u tipa u busu pa ga sada traži preko “fejsa”

0

Devojka se zaljubiška u busu br. 3: Potera je počela
 

– Večeras sam se baš fino zaljubila u busu. Dečko je oko 23h ušao u trojku u centru, platio kartu, ja molila sve svece da sedne pored mene,ali pošto je bio poluprazan bus naravno da nije. U suštini, ako neko zna ko je taj dečko, nek se javi. Dečko je bio u crnoj majici, izašao je negde posle merkura na detelinari, prosecne visine, godište 94-3 (ako mi je procena okej), žvakao je zvaku (ovo baš i ne sužava izbor) i to je sve što znam. Molim dobre ljude dobrog srca da ukoliko poznaju dečka pošalju link profila da mogu bar slike da mu gledam ako nista drugo hahhahahhahhah", napisala je devojka na FB stranici "Tražim dečka iz busa Novi Sad", a onda su se "dobri ljudi" bacili na posao.

 

Zahvaljujući ovoj FB stranici na koju su "nagrnuli" mladi ljudi sa svih strana, jedna devojka je pronašla momka u kojeg se zagledala, takođe u autobusu, a bogami, počeli su da pristižu opisi i drugih momaka i devojaka u koje se neko zagledao.

 

Naravno, ne izostaju ni šaljivdžije, pa tako se javljaju pojedini momci i pišu "evo me", ali se šeruju i slike Đorđa Davida koji odgovara opisu jednog drugog momka…

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here