youtube.com/LOLA ASTANOVA
Lola Astanova

Lola Astanova (34), koja je u svojoj ličnosti spaja nestvarnu lepotu i zadivljujuću nadahnutost za klavirom, u superlativima se izrazila o našem teniskom asu, koga je najzad i lično upoznala.

 

Astanova, rođena u glavnom gradu Uzbekistana Taškentu, živi i radi u Americi, pa joj se najzad ukazala zgoda da se sretne s Novakom Đokovićem, koji kao glavni favorit iščekuje iskušenja u Majamiju, na drugom turniru iz masters serije u sezoni. Kao što ona očarava lepotom i virtuoznošću dok strastveno izvodi Šopenova, Listova ili dela Rahmanjinova, sama je očarana manirima koje je pred njom ispoljio teniski šampion. O tome je na Instargamu napisala:

– Novak i ja smo pratili jedno drugo neko vreme na društvenim mrežama, a sada smo se konačno upoznali. Iako sam imala priliku da upoznam mnoge poznate ljude u životu, često osećaj kod tih susreta nije imao sklad, jer njihovi lični kvaliteti nisu bili kao profesionalni uspesi. Ali za sva Novakova zaista velika dostignuća kao sportiste, ono što je još impresivnije, jeste kakav je čovek. Ljubazan, ponizan, saosećajan, znatiželjan i brižan. Novače, hvala ti što si mi inspiracija i čast mi je da te zovem svojim prijateljem.

U post skriptumu je pozvala da se na društvenim mrežama zaprati rad Đokovićeve dobrotvorne fondacije kao nečeg izuzetno smislenog i korisnog.

View this post on Instagram

@djokernole and I have been following each other for a while now, but met in person only last night, and I wanted to share something with you. While I have been fortunate to meet many accomplished, successful and famous people in my life, oftentimes, those meetings felt underwhelming, as their personal qualities didn’t live up to their professional achievements. But for all of Novak’s truly extraordinary accomplishments as an athlete, he is an even more impressive human being – kind, humble, compassionate, curious and caring. Novak, thank you for being an inspiration, and it is an honor to call you my friend! Good luck this Friday, we’ll be cheering you on ??? P.S. You guys should all check out and consider supporting @novakfoundation because you would be a part of something genuine and meaningful!

A post shared by LOLA ASTANOVA (@lolaastanova) on

Na večeri u jednom restoranu u Majamiju, u kojem se desio susret, bili su pored Novakovog najmlađeg brata Đorđa i Filip Krajinović i Dušan Lajović, koji takođe igraju na mastersu.

View this post on Instagram

Great dinner with beautiful people??

A post shared by Filip Krajinović (@krajinovic_filip) on

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here