Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Savić potvrdio je da ostaje na toj poziciji.

Trofejni stručnjak trebalo je da “delfine” vodi na Olimpijskim igrama ove godine, ali se one nisu desile zbog pandemije koronavirusa.

Savić je u podkastu “Pod kapicom” potvrdio da će ostati na kormilu reprezentacije ne samo za Igre 2021, već i posle njih.

– U suštini sam spreman za sve to, obavio sam razgovor s predsednikom VSS i mislim da smo se dogovorili. Sad je u suštini samo pitanje rezultata, jer su odavno definisane određene stvari, pre svega tradicija srpskog vaterpola i mnoge stvari zavise od rezultata – izjavio je Savić.

Bivši trener Crvene zvezde i uspešni vaterpolista ne želi “da trči” u inostranstvo, to jest rad u Srbiji mu i dalje odgovara.

– Da trčim ne mogu ni da me medved pojuri. I tad bismo se šamarali”, našalio se Savić i dodao:

– Volim da radim ovaj posao i zašto bih išao negde da učim nekog drugog kad mogu da budem u Srbiji? To je prva stvar. To nema veze sa selektorskim mestom, može da bude i klub. S druge strane, zadovoljan sam time. Novac je bitan, ali nije to baš tako. Zadovoljan sam, ne tražim ‘leba preko pogače i hvala Bogu postoji mogućnost da ostanem tu. Ne vidim opciju i krajnja opcija je inostranstvo. Ne ide mi to u glavu. Gledaću svim silama da ostanem ovde, pa makar radio nešto drugo.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here