Zašto je seks u hotelu tako dobar

0

Drugačija i nova atmosfera

 

Spavaća soba može postati dosadnjikava pa će se neki parovi upustiti u eksperimentisanje na kuhinjskom stolu, u kupatilu ili na stepenicama. A šta onda kada i to dosadi? Otputujte negde, a svoje strasti razmenite u hotelskoj sobi. Svaki hotel, tj. hotelska soba je novi moment u vašem seksualnom životu. Tu ste, daleko ste od kućnih briga – neka seks počne.

 

Čista posteljina i namešten krevet

 

Kod kuće sami morate da brinete za nameštanje kreveta i čistu posteljinu, a u hotelu se osoblje brine o tome. Svake večeri dočeka vas namešten krevet, mirisna i ispeglana posteljina koja vas naprosto izaziva da se valjate po njoj i zgužvate je svojim telima.

 

Neka vas čuju

 

Ako vi i vaš muškarac za vreme seksa volite da budete bučni, a kod kuće vam nije svejedno jer će vas čuti komšije koji vas poznaju ili vaša deca, u hotelskoj sobi se možete opustiti. Najgore što vam se može dogoditi je da vas nazovu s recepcije jer su se gosti iz sobe do vaše žalili, ali koga briga – nećete ih nikada više sresti, a i oni će kao i vi znati da ste se dobro zabavili.

 

Egzibicionizam na delu

 

Oduvek ste maštali da vas neko gleda za vreme seksa, a nikada se kod kuće niste usudili za takav egzibicionizam? E, u hotelskoj sobi možete i to priuštiti! Razmaknite zavese i poseksajte se blizu prozora, sama pomisao na to da možete biti uhvaćeni na delu, a daleko ste od kuće, bit će dovoljna za još bolji užitak.

Doručak u krevetu

 

Iza vas je divna i burna noć, iscrpljeni ste od vrućih igrica, pa bi vam dobro došla kafa, čaj, voće, hrana? Nazovite osoblje hotela i naručite doručak u krevet! Nakon što se okrepite – opet se možete posvetiti jedno drugome i gužvanju čaršafa.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here