Zašto su đavolice privlačnije od finih devojaka?

0

"Đavolice" su devojke slobodnog duha koje se ne libe ničega zarad svog komoditeta. One uživaju u životu slično kao muškarci i zato su poželjnije.

 

"Nevaljale" devojke nisu stvarno loše, bezobrazne, nevaspitane. One su samo slobodnijeg duha, a to se muškarcima dopada. Asociraju na sve što se može u životu, ne stide se to da pokažu, mada nekada i na provokativniji način, i zato se bolje kotiraju kod muškaraca. Najprivlačnije kod kod njih su sledeće osobine:

 

Ne jure ozbiljnu vezu
 

Previše su slobodne i nezavisne da im ne pada napamet da jure i srljaju u ozbiljne veze. To rasterećuje mušarce, jer ga ne hvata panika od pomisli da će uskoro morati da ide kod njenih na nedeljni ručak.

 

Slobodnije se oblače
 

"Loše" devojke oblače provokativniju odeću i seksi, ženstvene cipele. Obično nose visoke potpetice što muškarci vole da vide.

 

Bezobrazno se šale
 

Ne stide se kada neko u njihovom društvu priča masne viceve i provokativne šale. Smeju se na glas i umeju da ubace neku bezobraznu opasku. Muškarce to oslobađa pritiska da su prosti.

 

Ne zvocaju
 

Nikada se neće žaliti što je muzika u kolima preglasna, što je pretoplo, prehladno. Nju ne zanima da troši reči i da bilo šta objašnjava. Sama će ugasiti radio.

 

Slične su muškarcima
 

Imaju mnogo više zajedničkog sa muškim rodom, što momcima uliva sigurnost. Na primer, ako pričaju o romantičnoj prošlosti, on je imao ozbiljnu vezu, a i ona. Ako se on napije sa drugarima, a još ga pri tome slučajno i uhapse one će reći: "Ništa strašno. I meni se jedanput slično desilo".

 

Dobre su u krevetu
 

Momci su gotovo ubeđeni da su ovakve devojke fenomenalne u krevetu i uvek spremne za raznorazne vratolomije. Kako to nije pravilo, kada se desi da seks nije bio sjajan muškarac će se "držati" svoje devize i ubeđivati sebe da je loš odnos u stvari bio dobar.

 

Zanima ih skidanje, a ne skupljanje veša
 

Ujutru ne zameraju partneru što je prljave čarape bacio na pod umesto u korpu za veš. One su zauzete skidanjem garderobe, a ostalo ih ne zanima.

 

Ume da primi kompliment
 

Ako "đavolici" kažete da ima sjajnu guzu, neće se samo stidno nasmejati, promeškoljiti i sesti, nego će vas pogledati u oči i ponosno prostresti svojom zadnjicom.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here