EPA

Kako horoskopski znaci “gledaju” na vakcinaciju? Pogledajte šta je utvrdilo istraživanje koje je sprovelo Odeljenje za zdravstvo pokrajine Solt Lejk, Juta.

Naučnici su na osnovu datuma rođenja vakcinisanih građana otkrili da prednjače Lavovi i Vodolije, sa zavidnih 70% odnosno 67% vakcinisanih pripadnika. Slede ih Ovnovi i Strelci s 59%, a za njima su Rakovi (58%), Bikovi (56%), Blizanci (55%) i Vage (54%). Na kraju su Ribe i Jarčevi (51%), Device (50%) i Škorpije (46%).

Zbog čega su pojedini znakovi skloniji vakcinaciji? Jedno od mogućih objašnjenja: Vatrenim znakovima vakcinacija može da ide na živce, ali im je još napornije da čekaju i “jure” potvrde koje omogućuju ulazak (npr. u kafiće) samo vakcinisanim.

Isto objašnjenje važi i za Vodolije, ali ne i za Blizance, koji su na lestvici tek sedmi. I oni takođe vole da izlaze i druže se, ali im za to nije nužna vakcina. Ovi velemajstori improvizacije i snalažljivosti i uspevaju da se domognu potvrde ili prava na ulazak u određene institucije na “drugačije načine”. Osmo mesto pripada Vagama za šta su “krivi” njihova neodlučnost i tromost.

Kao znak koji najjače podeže negativnoj propagandi, u ovom slučaju o navodno velikim opasnostima od vakcinacije za razliku od ‘bezazlenog virusa’ su Ribe. Nekog će sigurno iznenaditi slab plasman odgovornih Devica i Jarčeva, ali njima je svojstveno lako navikavanje na izolaciju. Moguće je da velik deo pripadnika tih znakova nije imao volje da ode na vakcinaciju, jer im izlasci i druženja uživo nisu presudni. Škorpija je sasvim logično na kraju kao najprkosniji i najuvereniji u svoju moć samoisceljenja.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here