pixabay.com

Dve žene starosti 22 i 32 godine uhapšene su u Rusiji zbog sumnje da su naizmenično tukle i silovale 19-godišnjeg mladića u gradu Bugulma u Tatarstanu.

Neimenovanim ženama se na teret stavlja kidnapovanje, fizičko i seksualno zlostavljanje mladića. Kako piše “Dejli mejl”, pozivajući se na pisanja lokalnih medija, mlađa osumnjičena prvo je pozvala mladića u svoj stan kako bi mu dala mobilni telefon na kom je trebalo nešto da se popravi. Mladić je telefon preuzeo i odneo ga kući kako bi izvršio popravku, a kada se nekoliko sati kasnije vratio kod devojke da joj isporuči telefon pretrpeo je brutalno nasilje.

Naime, mladić je u stanu zatekao i stariju devojku koja ga je optužila da je polomio ekran na telefonu i za to mu tražila novac.

Osumnjičene su čitav napad snimale i to istim mobilnim telefonom za koji su tvrdile da ga je mladić oštetio.

– Potom su od njega opet tražile novac preteći mu da će snimak objaviti na društvenim mrežama – dodaje izvor.

Mladić je obećao da će doneti novac ukoliko ga puste, a kada su to učinile, otišao je pravo u policiju.

Andrej Šeptitski iz ruske policije rekao je da su u telefonu pronađeni snimci na kojima se vidi kako se devojke iživljavaju nad žrtvom.

– Mladić je odbio za im da novac za novi ekran, nakon čega su ga one pretukle i seksualno ga zlostavljale – rekao je Šeptitski.

Osumnjičenima preti do 10 godina zatvora.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here