Foto: MN Press
Saša Obradović

Trener košarkaša Crvene zvezde Saša Obradović izjavio je da njegov tim mora da odigra dobru utakmicu ako žele pobedu protiv Olimpijakosa u 13. kolu Evrolige.

Beogradski crveno-beli sutra od 19 sati dočekuju ekipu iz Pireja u hali “Aleksandar Nikolić“.

Obradović neće moći da računa na Lengstona Hola zbog obnovljene povrede prepone, dok je Tejlor Ročesti završio svoj dvomesečni ugovor.

– Bez obzira na činjenicu da su odigrali najmanji broj utakmica od svih ekipa u Evroligi, košarkaši Olimpijakosa imaju ogromno iskustvo, imaju pretnje na svim pozicijama, odlične igrače, i rekao bih, najbolji plejmejkerski tandem možda i u celoj ligi, u vidu Slukasa i Spanulisa koji su godinama važni u evropskoj košarci.

– Odlični „fizikalci“ na pozicijama visokih igrača, koji uz to i odlično trče, pozicioniraju i odlično skaču. To je nešto na šta moramo da obratimo takođe pažnju kako bi pobedili u toj utakmici – rekao je Obradović za klupski sajt.

On je naveo i da Olimpijakos ne izgleda isto u odnosu na pre tri četiri nedelje, kada su imali problema sa koronom i povredama nekih igrača.

– Sada izgledaju drugačije. Svi su tu i vratili su se na odličan način ovom pobedom u Barseloni. Moraćemo da odigramo dobru utakmicu kako bi došli do bodova -rekao je trener crveno-belih.

1 COMMENT

  1. Na kraju uvek pobedi bolji tim,to je tako! Nekada je dovoljno da je bolji samo 1min.,a trenerova odgovornost je da zna sve slabosti svog tima i otkloni ih.Ako mešto nije urađeno kako je dogovoreno i uvežbavano,odgpovornost je podjednaka!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here