Španski teniser Rafael Nadal zbog pandemije koronavirusa odmara od tenisa, a po svemu sudeći, i te kako ume da uživa. Tako u posedu ima luksuznu jahtu “Sanrif 80” vrednu 6,4 miliona evra.

Ovo je višekrilna jahta odiše luksuzom u svakom svom delu, a Nadal je svoj primerak dobio 2020. Samo plovilo predviđeno je za duga krstarenja u punom komforu.

Dolazi u dve varijante, sa dva motora od po 1200 konjskih snaga, ili sa dva motora od po 575. Duga je 24,4 metra, što znači da je za nijansu veća od prethodne jate Nadala “Betovena”. Na jahti može da boravi 12 ljudi.

Odvažnim, savremenim stilom trupa, 80 Sunreef Pover uključuje klasične inok svetla, tikovske palube, visoke pregrade i suptilno osvetljenje ambijenta, a u svojoj “garaži” ima gumeni čamac, kao i brojne igračke za vodu i jet-ski.

Takođe, sa bračnim krevetom okrenutim prema pramčanoj terasi, kupatilom sa tušem, garderobom i stolom, apartman se kupa u suncu sa staklenim prozorima.

Glavni salon otvara se široko na obilnom krmenom kokpitu za kombinovanje unutrašnjeg prostora za ručavanje jahte i prostora za opuštanje na otvorenom, gde je na raspolaganju više mesta za sedenje, zajedno sa mokrim šankom.

Inače, Nadal je veliki ljubitelj plovila, pa je tako često na vodi na kojoj uživa.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here