Najveći festival popularne muzike ikada viđen u celom regionu – ULAZ, debitovao je od 11. do 13. jula pod otvorenim nebom Beogradskog sajma, odakle se mogla čuti najpopularnija muzika današnjice.

Izvođači iz cele Srbije, kao i regiona, okupili su se da beogradskoj publici prirede najveći spektakl na Balkanu. Trodnevni muzički festival okupio je gotovo 35.000 ljudi, a posetioci su bili u prilici da po prvi put čuju najveće zvezde na jednom mestu. Vesti o spektakularnim nastupima naših izvođača preplavile su medije i društvene mreže, a neke od izvedba privukle su veliku pažnju posetilaca.

Centralnu, ULAZ binu prvog dana otvorio je Tropico bend koji je ubrzo zagrejao uzbuđenu
publiku, da bi nakon njih scenu zapalila Jelena Karleuša, sa neverovatnim performansom i
koreografijom.

Aleksandra Prijović

U stopu ju je pratila i Aleksandra Prijović, dok je na samom kraju večeri publika
uživala uz najveće hitove Petra Graša. Na IDJTV bini mogli su se čuti pesme poznatog repera Raste, za kojim je sledila Teodora Džehverović koja je scenskim spektaklom privukla veliku pažnju publike..

Teodora Džehverović

Sa bine KORENI čuli su se zvuci narodne muzike, a publiku je najviše obradovao nastup Vesne Zmijanac, sa kojom su zajedno pevali najveće hitove.

Željko Joksimović

Drugi dan festivala obeležio je nezaboravni nastup Željka Joksimovića, koji je svojim
performansom „prodrmao“ čitav sajam.

Senidah

Takođe, energije nije manjkalo ni na dugo očekivanim nastupima Ace Pejovića, Harisa Džinoviča i Tanje Savić, dok su na IDJTV bini sjajnu energiju napravili Relja, Nikolija, In Vivo bend i mnogi drugi.

Saša Matić

Poslednji festivalski dan, uprkos ne tako lepom vremenu, bio je jednako propraćen.

Marija Šerifović

Melanholičan i snažan glas Marije Šerifović odjekivao je Sajmom i već zagrejanom atmosferom koju je napravio Amadeus bend. Pevačici velike emocije i sjajnog glasa pridružili su se Adil, kao i Saša Matić , koji je pred nekoliko hiljada ljudi ujedno i zatvorio poslednje veče ULAZ-a.

Za neverovatan provod na bini Koreni bili su zaduženi Ana Bekuta, Dragan Kojić Keba i Milica Todorović, dok su na IDJTV bini publiku oduševili nastupi popularnih repera Coby-ja, Senide, THCF-a, Marlon Brutal-a i Corone i Rimskog.

Amadeus bend

Oni koji su se odlučili da ove letnje julske dane provedu u vrhunskoj atmosferi ULAZ festivala imali su priliku da posvedoče nikad viđenom spektaklu u samom srcu Beograda. Nasmejana lica zadovoljnih posetilaca mogla su se videti svuda, a sigurni smo da će sledeće godine ULAZ okupiti još više poznatih zvezda i nastaviti tradiciju jednog od najuspešnijih festivala u Srbiji.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime