Tanjug
Sastanak "ekonomskog" kriznog štaba

U Predsedništvu Srbije završen je sastanak Kriznog štaba za otklanjanje nastalih i sprečavanje mogućih štetnih posledica bolesti koju izaziva COVID-19 po privredu, kojim je predsedavao predsednik Aleksandar Vučić.

“Ekonomski” krizni štab, za otklanjanje posledica po privredu, pored predsednika, čine i ministar finansija Siniša Mali i predsednik Privredne komore Srbije Marko Čadež.

Sastanaku u Predsedništvu prisustvovali su guverner NBS Jorgovanka Tabaković, ministri trgovine Rasim Ljajić, saobraćaja, građevinartsva i infrastrukture Zorana Mihajlović, rada Zoran Ðorđević, poljoprivrede Branislav Nedimović, privrede Goran Knežević, rudarstva i energetike Aleksandar Antić.

“Ekonomski” krizni štab jedan je od dva koja je juče formirala Vlada Srbije. Drugim “zdravstvenim” štabom predsedava premijerka Ana Brnabić, a pored nje, čine ga i ministar zdravlja Zlatibor Lončar, pokrajinski sekretar za zdravstvo Zoran Gojković i direktorka Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje Sanja Škodrić, kao i naši vruhunski lekari.

U Srbiji je jutros do osam sati registrovana ukupno 41 osoba zaražena korona virusom.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here