Zbog greške bankomata postao milioner!

0

Iskoristio grešku u sistemu…mnogo puta!
 

Usledilo je nekoliko meseci lagodnog života, a Saunders je u tom periodu
ogromne iznose trošio na privatne letove, kockanje, skupe restorane i prostitutke. 

– Osećao sam se kao rok zvezda, ali verovatno sam izgledao kao debeli, beli Kanje Vest. Ali, osećao sam se kao Kanje Vest – govori Saunders koji kaže da je sve započelo tokom jednog izlaska s prijateljima.

 

Saunders je trebalo da podigne novac, ali na bankomatu je otkrio da na računu ima samo tri dolara. Stoga, odlučio je da sa kreditne kartice na račun prebaci 200 dolara.

 

Ogromne iznose trošio na privatne letove, kockanje, skupe restorane i prostitutke
 

– Pisalo je da je transakcija poništena, ali sa bankomata sam otišao sa 200 dolara – rekao je Saunders koji prvo nije ni razmišljao o ovom tehničkom propustu.

 

Međutim, kasnije je ponovno odlučio da iskuša sreću i upalilo je.

 

Radi se o tome da su se bankomati u određenom delu dana isključivali zbog redovnog održavanja. Građani bi da mogli podižu novac, ali ne i da dobiju informacije o stanju računa, pa se njihove transakcije ne bi registrovale. Saunders je iskoristio ovaj propust tako što je novac podizao upravo u tom periodu.

 

Umesto da ovaj propust prijavi, Saunders je nastavio da podiže novac, iznosi su neprestano rasli, a uz novac došli su i problemi nakon što se gradom proširila priča da Saunders odjednom troši mnogo više nego zarađuje.

 

Srećnik i prevarant: Den Saunders
 

– Sa jedne strane izgubio sam devojku i posao, a sa druge sam imao neograničen izvor novca. Odlučio sam da se iživim – rekao je i dodao da je odmah znao da će ovaj život raskoši biti kratkotrajan.

 

Počeo je da živi životom milionera, a novim poznanicima bi se predstavljao
kao profesionalni igrač pokera, hirurg ili bankar.

 

Do maja, Saunders je sa računa digao preko milion evra, ali tada je počeo da oseća krivicu i grižu savesti, pa je već u junu banci prijavio ovaj propust. Oni su mu rekli da je policijska istraga već u toku, a Saunders je prestao da podiže novac i javno progovorio o svojoj prevari.

 

Tek prošle nedelje policija je izdala nalog za njegovo hapšenje, a Saunders je odjednom misteriozno nestao.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here