Printscreen: Instagram/ritajohalx_
Rita Johal

Fudbaler Mančester sitija, Rijad Marez ostavio je suprugu koja je zbog njega prešla na islam i zaprosio novu devojku Tejlor Vord.

Engleski tabloid “San” preneo je reči bivše supruge. Pevačica i manekenka Rita Johal koja je zbog Mareza prešla na islam u velikoj ispovesti ga je prozvala i rekla da se promenio od kada je potpisao za Mančester siti.

– Rijadu je slava udarila u glavu. Promenio se kad je otišao u Mančester Siti. Ali karijera fudbalera je kratkog veka. Moraju ostati dostojanstveni i odani svojim voljenima, čak i kada pređu u veći klub, jer kada sve prođe, shvatiće neke stvari – rekla je ona za “The Sun”.

Međutim, ovo ne bi trebalo da bude ništa neobično jer islam dozvoljava više žena, pa je možda Marezova ideja da ima dve žene, samo Rita ne može da se pomiri sa tim.

Marez je novu devojku vodio u junu na ostrvo Mikonos u Grčkoj, a atraktivna plavuša rekla je “da” bez ikakvog oklevanja. Marez joj je povodom prosidbe kupio prsten vredan čak 470.000 evra, što je zapravo ništa ako pogledamo koliko zarađuje u Mančester sitiju.

Zgodna Tejlor i Marez nalaze se u vezi nešto više od godinu dana, a plavuša se takođe putem svog Instagram profila pohvalila prstenom koji joj je nekadašnji igrač Lestera poklonio.

– Ne postoji bolja osoba sa kojom želim da budem na ovom svetu. Ne mogu dočekati da ostarimo zajedno. Volim te – napisala je Vord.

Oni inače žive na velelepnom imanju vrednom 2.300.000 evra.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here