EPA-EFE/VICKIE FLORES
Elton Džon i njegov suprug Dejvid Furniš

Iz biografije ser Eltona Džona nazvanom „Me“ (Ja) do sada smo saznali da je prisustvovao događaju na kom je kraljica Elizabeta išamarala svog nećaka, sina princeze Margaret (njene jedine sestre), vikonta Linlija, kao i da je bio na korak do smrti kada je nakon operacije zadobio tešku infekciju.

Sada je odlučio da ispriča i da je bio na korak od razvoda od svog supruga Dejvida Furnišera, ali i koji je bio uzrok.

On je ispričao da je njegov dugogodišnji partner sa kojim ima dva sina, ali i dve pesme, imao problema sa akoholom kao i da je morao da ide na rehabilitaciju.

Muzička legenda za ovakvo suprugovo stanje krivi sopstvenu slavu i konstantno prisustvo medija u njihovom životu na koje on nije mogao da se navike, a utehu je poronašao u piću.

„Smatrao sam da se Dejvid savršeno u klopio u život Eltona Džona, da se osećao udobno i sigurno, ali ispostavilo se da sve ono na šta sam ja navikao i što je meni bilo normalno njemu je teško padalo i pao je u depresijub“ napisao je Elton u biografiji.

Dodao je da je Dejvid često izbegavao paparace, a retko je bio spreman i da javno govori.

– Cela situacija je kulminirala 2014. godine, dva dana pre moje US turneje, kada je on želeo da ostanem još jedno veče sa njim, što sam ja odbio, jer sam morao da radim. Naredno jutro smo se čuli i posvađali smo se, a  ja sam bio na ivici da podnesem papire za razvod – rekao je on i dodao da naredni put kad su se čuli Dejvid se prijavio u kliniku za odvikavanje i time spasio njihov brak.

Džon je istakao i da mu je sve ovo još teže palo pošto se i on sam tri godine odvikavao do alkohola i droge, te da nije mogao sebi da dozvoli da bude u prisustvu zavisnika.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime