Zbog slave se oseća uznemireno

0

Uznemiri se čim mora da izađe iz kuće: Dženifer Lorens
 

Mlada oskarovka je znala da će joj činjenica da je poznata glumica smanjiti privatnost, ali nije znala koliko će to uticati na nju, kako emotivno tako i psihološki.

 

"Znala sam da će paparaci biti sastavni deo mog života", rekla je glumica za magazin "Satrdej" i dodala: "Ono što nisam znala jeste da da ću osećati anksioznost svaki put kada otvorim svoja ulazna vrata jer će me juriti deset nepoznatih muškaraca. To me čini uplašenom i zbog toga sam uznemirena svaki dan", rekla je glumica.

 

Dženifer je nedavno bila u centru zbivanja kada su se pojavile privatne fotografije njenog nagog tela. Tada je da ovaj događaj nije skandal već seksualni zločin.

 

Iako obožava posao koji rad ipak postoje stvari na koje nije mogla da bude spremna. Kao primer, Dženifer je navela jedan dan kada je došla u hotel i otvorila prozor kako bi pogledala okolinu. Ispred je bio tim fotografa koji su samo čekali da se ona pojavi.

 

"Nisam mogla ništa da uradim jer su oni bili na javnom mestu. Oni imaju pravo da me fotografišu i jure me jer sam poznata ličnost", rekla je Lorensova. 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here