EPA-EFE/CLAUDIO PERI
Rasel Krou

Snažno, mišićavo telo donedavno je bilo “moranje” najpopularnijih holivudskih muškaraca. Međutim, izgleda da je ovaj trend počeo da bledi.

Za razliku od, recimo, Džordža Klunija, koji se ni u šestoj deceniji nije stideo da pred kamerama skine košulju i pokaže pločice, nova generacija filmskih “alfi” ima mnogo opušteniji pristup svom fizičkom izgledu. Najbolji primeri za to su Džerard Batler, Leonardo Dikaprio i Rasel Krou. Uz njih, tu su svakako i Metju Mekonahi i Met Dejmon, ali i mnogi drugi.

Ovi glumci su odavno prošli kroz holivudsku mašineriju izrade savršenog tela u najkraćem roku uz stručne trenere, ozbiljnu suplementaciju i superiorne trenažne programe. Taj proces toliko je doveden do perfekcije da je mišićavo telo, praktično, izjednačeno sa dobrim odelom koje se po potrebi može obući i skinuti. Zbog toga je moćna muskulatura, koja je nekada bila dokaz doslednosti, discipline, upornosti i zdravog načina života, sada devalvirala. Uostalom, Instagram je prepun pločica.

Iz tog razloga, ovi momci rešili su da, kao pravi muškarci, ne obraćaju previše pažnje na svoj izgled, već budu ono što jesu. I čini se da su uradili pravu stvar, s obzirom na to da njihovi stomaci nimalo ne smetaju lepoticama s kojima su u vezi.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here