Predsednik Ukrajine Vladimir Zelenski izjavio je da je njegov sastanak s američkim predsednikom Donaldom Trampom planiran za septembar u Vašingtonu.

„Treba da bude održan sastanak s predsednikom Trampom u Vašingtonu“, rekao je Zelenski tokom posete ukrajinskom mestu Truskavec, a njegovu izjavu prenela je ukrajinska informativna agencija UNIAN.

Ranije je specijalni predstavnik SAD za Ukrajinu Kurt Volker rekao da Kijev i Vašington usaglašavaju datum posete ukrajinskog predsednika SAD.

Prema rečima sekretara Saveta za nacionalnu bezbednost i odbranu Ukrajine Aleksandra Daniljuka, glavna tema sastanka Trampa i Zelenskog biće sfera bezbednosti.

2 COMMENTS

  1. Idi tamo traži od njega,za šta je on tj.njegova fašistička država sposobna,da vam pomogne da se i dalje koljete.Nije vam dosta ludosti.Pa na kraju krajeva i vi ste fašisti.

  2. Vazno je da se istomisljenici sastanu, bez ozira sta su interesi naroda i sta mu treba. Rat su izgubili, ali oni izgleda hoce sve da izgube. Uporno traze priliku i dobice je jednog dana.

    I odluka redakcije, da ne objavi moje priloge, ima nesto korisno. Bar mogu sami da procitaju stvari koje im njihovi ocevi i dede nece nikada ispricati. Delom sto ih ni sami ne znaju, delom sto to komitet nije objavio – pa “ne moze biti istina.”
    I narod ne trba da ceka bolje dane, dok su deca izdajica na vlasti. Zapad je svesno instalirao takve, jer su koruptni i daju se ucenjivati.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here