Želite usne kao Kajli Džener: Ovo je najbrži način do njih

0

Prelepa usta u nekoliko minuta
 

Prvi korak ka usnama Kajli Džener je piling, mrtve ćelije kože sa usana možete da uklonite sredstvom za piling ili četkicom za zube. Piling je posebno važan ako želite da na usne stavite mat ruž, a ne onaj bogat sjajem.

 

Drugi korak je nanošenje gela za povećanje usana, pri njegovo upotrebi je važna mera. Lejda savetuje da za ovu svrhu upotrebite "Too Faced’s Lip Injection Extreme". Nakon toga oko usana stavite tanak sloj korektora.

 

Naredni korak je da usne oivičite olovkom za usne, počevši od uglova usana. Pre nego što na usne nanesete karmin, iznad usana icrtajte tačke do kojih biste voleli da stavljate ruž.

 

Završni korak je nanošenje ruža, do željene boje može da vas dovede zajednička upotreba kamrina i korektora.

 

A možete da izaberete najrazličitije nijanse ruževa, od nude do crvene boje. Za potpuniji izgled morate da upotrebite i ostatak šminke, bronzer je ključan u tome. Morate i da podebljate olovkom obrve, a ukoliko želite da budete što sličnije Kajli, nabavite i sočiva.

 

Devojka koju je Lejda šminkala primetila je na sebi velike promene, ali je istakla da ipak šminka nije jedina tajna Kajli Džener. Ako i jeste, o njenom izgledu se brinu vrhunski stručnjaci za šminkanje, zapravo čitav tim njih.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here