Printscreen
Željko Šašić

Pevač Željko Šašić našao se u žiži javnosti kada ga je bivša emotivna partnerka Katarina Lazić, sa kojom je bio poslednjih godina, optužila da ju je maltretirao, zbog čega je razmišljala da sebi oduzme život.

Svemu tome prethodilo je medijsko prepucavanje oko ukradenog Katarininog auta, za šta je optužila Šašića, svog bivšeg. On joj je zapretio sudom, a potom je rešila da otvori dušu o životu s pevačem i tom prilikom je iznela šokantne detalje.

– Napustila sam Željka kada sam bila svesna toga da više ništa ne želi da uradi za mene. Ponašao se kao da se ceo svet vrti oko njega, svako veče nam je bila puna kuća ljudi. Dolazilo mu je društvo, pijančili su do jutra, od buke i dreke nisam mogla da spavam i radim. Kad pričam o poslu, govorio je: “Šta ćeš ti da radiš, mi nemamo ništa od tvog posla”, hteo je da budem kod kuće i da ništa ne radim. Hteo je da me ponizi u svakom trenutku. Malo je falilo da dignem ruku na sebe u trenutku kad sam bila najtužnija. Bila sam depresivna jer sam trpela torturu, o kojoj niko ništa nije znao. On je generalno kukavica, ali, kad su žene u pitanju, glumi da je jak. Da je neki otac, ostao bi uz ćerku Sofiju, povukao bi je sa sobom, borio bi se, ali je odustao. Nije se borio. Trpela sam njegove depresije, probleme sa anksioznošću, išla sam čak i na tezge da ga bodrim da mu bude lakše. Sve sam radila da budem dobra supruga, a on sve da me ponizi. Ne znam ni sama kako sam tako mlada uspela da istrpim sve s njim. Kad smo se rastali, nastavili smo da se čujemo, prijateljski smo pili kafe i verujem da ljudi treba da ostanu dobri i posle rastanka. Taj odnos me je gušio i na kraju sam se spasla – ispričala je, između ostalog, Lazićev, a ond aje i pevač dao izjavu mada nije bio previše raspoložen:

– Znate kako, u vožnji sam, nemam sada vremena da pričam a i, pravo da vam kažem, ne znam šta bih vam rekao na te gluposti. Stvarno nemam komentar kada je ta tema u pitanju, neću ništa komentarisati, a i šta reći na sve to. Izvinite, prijatan dan – ljubazno je poručio Šašić.

 

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here