Foto: Printscreen/Instagram, ATA Images
Milica Todorović i Sonja Lazetić

Pevačica Milica Todorović pevala je na dočeku vaterpolista sa Olimpijade, zbog čega je bila na meti prozivki Sonje Lazetić, žene fudbalera Nikole Lazetića.

Supruga fudbalera koju je javnost upoznala i kroz dokumentarni film “Vidimo se u čitulji”, izazvala je pravu buru na Tviteru kada je komentarisala doček naših olimpijaca u Beogradu.

– Zašto su zvezde “Granda” na terasi Skupštine i zašto ta seljana pored toliko dobre muzike pitam? – napisala je Sonja aludirajući na Milicu Todorović.

– Sledeći put na terasi Skupštine Stojanka Stoja, Bodiroža Ćana, Jana… – napisala je ona komentar na svom Tviter nalogu.

Ova njena objava podigla je veliku prašinu u domaćoj javnosti, a Sonja je bila meta žestokih komentara i osude zbog svog komentarisanja tuđeg muzičkog ukusa. Lazetićeva supruga zbog toga je “promenila ploču”.

– Moje društvo i ja narodnu muziku između nas zovemo “seljana” ili “selje”, i rado je slušamo kad izađemo u kafanu. Nije mi bila namera nikoga da uvredim, što se jasno vidi iz mog tvita, ali očigledno je neko želeo sve to drugačije da predstavi ili jednostavno nije skapirao tvit – napisala je Sonja.

 

Sonja Lazetić

1 COMMENT

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here