Žena satanista: Ne kajem se jer sam ubijala samo loše ljude

0

Svirepi ubica se ne kaje: Miranda Barbur
 

Miranda, inače pripadnica satonističkog kulta u ekskluzivnom intervjuu za Njuzvik je objasnila zašto je sve to radila.

"Žrtve sam prestala da brojim kada sam stigla do broja 22. Ne kajem se jer sam ubijala samo loše ljude", rekla je Miranda koja tvrdi kako je kao četvorogodišnje dete bila seksualno zlostavljana.

"Ljudi misle da sam čudovište, ali učinila sam puno dobrih stvari. Tim ubistvima sam spasila mnoge devojčice od zlostavljanja. Pravosudni sistem ne funkcioniše pa sam ja odradila posao… Ako me i puste iz zatvora za 20 godina verovatno ću opet ubiti nekoga", rekla je.

Pre nekoliko nedelja pokušala je sebi da oduzme život u ćeliji. Razbila je sijalicu u nadi da će dobiti jedan oštar komad stakla da preseče vene. Ipak se na kraju predosmislila. Među razlozima zbog kojih je želela da se ubije je žal zbog zbog svoje porodice i negativnog publiciteta koji im je nanela. Najviše od svega žali zbog toga što "možda više nikad neće videti svog muža ili svoju malu ćerku."

"Znala sam da će me uloviti, ali nisam znala da će to biti tako brzo. Mislila sam da ću imati više vremena da se oprostim od njih", rekla je u intervjuu

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here