EPA/Nina Prommer
Kim Kardašijan

Rijaliti zvezda Kim Kardašijan (39) prošle godine je lansirala svoju liniju steznika „Skims“, a samo nekoliko sekundi nakon predstavljanja kolekcije komadi donjeg veša su se odmah rasprodali.

Očigledno da je ova neobična kolekcija aksesoara inspirisala skandinavske umetnike koji su rešili da dizajniraju specijalnu liniju steznika po uzoru na zadnjicu Kim Kardašijan.

Uzak šorts u boji kože izrađen je od silikona, a kreatori ovog odevnog komada ističu da će finalna verzija proizvoda biti napravljena od kombinacije spandeksa, mikrofibera i silikona.

Kao što očekujete, neobičan steznik je napravljen u prirodnoj veličini zadnjice Kim Kardašijan, teži oko dva i po kilograma, a obim iznosi tačno 100 cm.

Umetnici koji potpisuju ovaj izum tvrde da iako sami modeli izgledaju čudno, oni damama omogućavaju da stvore iluziju veće zadnjice – i to identične nalik Kim.

Svetski portali pišu da je šorts pod nazivom “Bum” već sada izazvao oduševljenje među ženama širom sveta, koje su ga simbolično nazvale „Kardašijan“, a očekuje se da će se ovaj komad prodavati po ceni od 49.000 dinara do 65.000 dinara.

Konceptualni umetnici Ida Džonsons i Sajmon Sarinen počeli su pre dve godine da rade na osmišljavaju steznika „Bum“. Tada su pregledali na hiljade fotografija rijaliti zvezde što im je u velikoj meri pomoglo da dođu do tačnih mera njene pozadine, te su izradili 3D model.

1 KOMENTAR

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime