Ostalo je još desetak dana do sudbonosnog “da” Serhija Ramosa i njegove partnerke Pilar Rubio.

 

Podeljene su pozivnice za više od 450 gostiju koji će prisustvovati sigurno jednom od najočekivanijih venčanja u ovoj godini.

Svečani čin će se održati 15. juna u Sevilji i imaće neke posebne “zahteve” i zanimljivosti.

– Zabranjeno je korišćenje mobilnog telefona zbog očuvanja privatnosti (moraće ga ostaviti u torbi na ulazu). Ipak, postojaće opcioni telefon za hitne slučajeve (ako je potrebno)

– Odeća gostiju jedno je od pitanja koja se najviše tiču para i pitanja na koje su stavili najveći naglasak. Ženama je zabranjeno za nose crne i bele boje, ali i boje kao što su crvena, ružičasta, narandžasta i zelena. Za muškarce je obavezan sako, ali se ne pominje boja.

– Svadba će imati svoj sopstveni haštag: jednorog (unicorn), koji takođe ukrašava stranice pozivnica, koje su predstavljene u obliku knjiga u kojima se pojavljuju sve vrste detalja o velikom događaju.

– Mladenci su istakli da ne žele poklone već da gosti uplate novac na poseban račun UNICEF-a koji je fudbaler, inače ambasador, nedavno otvorio.

– Deci mlađoj od 18 godina neće biti dozvoljen pristup. Obzirom da mladenci imaju trojicu sinova, oni će prisustvovati samo ceremoniji u crkvi, dok neće biti u restoranu.

Što se tiče muzike, pevaće Nina Pastori na početku ceremonije zajedno sa horom, a u nastavku će pevati bend AC/DC, omiljeni bend mlade a za koji su izdvojili – milion evra.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here