Ženskaste stvari koje rade muškarci (a neće da priznaju)

0

Mačo muškarac neće priznati neke stvari ni po cenu života
 

1. I muškarci plaču

Neki će izraziti svoje emocije i pustiti suzu, neki neće. Plakanje je povezano sa slabošću i većina muškaraca boji se da prizna da su "dopustili" sebi da puste suzu.


2. Muškarci ponekad gledaju "ženske filmove"

Žene vole romantične komedije, setne ljubavne priče u kojima se na kraju pokaže da negde postoji princ na belom konju modernog doba, dve srodne duše… Kada žene gledaju takve filmove, to nije ništa čudno, ali ako muškarac otkrije da će ponekad i on sa zadovoljstvom pogledati neku romantičnu komediju od početka do kraja, lako se može suočiti s nekim prekim pogledima svojih prijatelja ili okoline. Muškarcima je "primerenije" da gledaju filmove sa žestokim scenama ratovanja, brzih automobila i slično. Ali istina je da muškarci ponekad priželjkuju neki odmor i od takvih žanrova.

 

3. Piju ženska pića

Ako otvorite frižider kod muškarca gotovo sigurno ćete u njemu naći pivo, vino i(li) neku žestinu. Teško da ćete naleteti na neko žensko piće u kojem on uživa. Istina je da muškarci ponekad vole ta slatkasta, "ženska pića" sa zanemarivom količinom alkohola.


4. Doterivanje

Danas češće nego ikad pre muškarci svom izgledu pridaju mnogo značaja. Nije više toliko retko da vidite muškarca u nekom kozmetičkom salonu na manikiru ili depilaciji grudi. Hoće li to priznati svojim "alfa" prijateljima? Najverovatnije ne!

 

5. Seks

Svi veruju da muškarci gotovo većinu svog vremena razmišljaju o seksu, ali istina je i da oni ponekad vole samo da se malo maze i razmenjuju nežnosti i bez seksa. O da, dogodiće se situacija kada će i oni odbiti seks u maniri: "Nemoj danas, nije mi do toga".

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here